Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η.Ε.Α. (Ημερολόγιο Ενός Απάλευτου) by Mits F

Share


Ιστορία 1η : Η … αίσθηση

Τρίτη 8/8/2008 (ή μήπως 8/7/2008)

Ώρα 02:27  Στρατόπεδο Κανδηλάπτη Αλεξανδρούπολη

Καιρικές Συνθήκες: Μάλλον αίθριος καιρός με πολύ ευχάριστο αεράκι (εκ των άνωθεν )


Η μέρα φάνταζε προβληματική από την αρχή της. Οι πρώτες παρενέργειες του καφέ και της καταπληκτικής διατροφικής συγκυρίας άρχισαν να φαίνονται στο ταλαίπωρο παχύ έντερο. Ήχοι γνώριμοι συνόδευαν ένα άσμα των Όπλων και Ρόδων το οποίο ακουγόταν σε μια τοπική συχνότητα ραδιοφώνου. Τίποτα δεν με προϊδέαζε για το τι επρόκειτο να συμβεί.


Κατά τ’άλλα η μέρα είχε κυλήσει αν όχι ήρεμα, τουλάχιστον μη βαρετά. Οι προβληματισμοί έδιναν και έπαιρναν από την ανατολή του ηλίου ( εδώ κατά τύχη ο θεός Burdon με τους Animals σιγοψιθυρίζουν το House of the Rising Sun στον ίδιο σταθμό ο οποίος τείνει να με πείσει ότι είναι αξιοπρεπής αν μη τι άλλο).

Πλέον η νύχτα έχει δώσει μία άλλη διάσταση στην ψυχοσύνθεση και ιδιοσυγκρασία ενός ταλαίπωρου οπλίτη σαν εμέ. Παρέα με τρεις αυτόματους πωλητές προσπαθώ να στραγγίξω εμπειρίες και να εκμεταλλευτώ το νέκταρ της ζωής που μου έχει προσφερθεί ως τώρα. Άραγε θα τα καταφέρω;

Ο Jockey μαζί με τα αδέσποτα και την ησυχία προσπαθούν να μου κρατήσουν όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο ευχάριστη συντροφιά. Και μπορώ να ομολογήσω όχι εις μάτην. Το μυαλό μου όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτή την σατανικά δημιουργημένη ψευδαίσθηση που με έχει προκαταβάλλει και με βασανίζει εδώ και τώρα. Ίσως να είναι αυτή που αποκαλούν έκτη….      

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...