Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η.Ε.Α. (Ημερολόγιο Ενός Απάλευτου)

Share
 Mε αφορμή την στράτευση του Steve, ο MitsF μας παραθέτει μία σειρά συγγραμμάτων τα οποία είχαν ως σκοπό την δημιουργία ενός ημερολογίου στο στρατό.


12/5/2008
Η.Ε.Α. (Ημερολόγιο Ενός Απάλευτου)

Σ.τ.Σ.


Οι παρακάτω σημειώσεις αποσκοπούν στο να καλύψουν την ανάγκη του συγγράφοντα για δημιουργία χωροχρονικής πύλης για μεταφορά νοερά σε άλλο τόπο και πραγματικά σε περεταίρω χρόνο. Παρέα με μία εξάρτηση (ή μπορεί και πολλές), ένα καφέ και μπόλικο μεράκι, ο συγγράφοντας προσπαθεί να εντρυφήσει σε μια απαρχαιωμένη και ψυχοφθόρα συνήθεια του Έλληνα (του Ισραηλινού, του Σύριου και όλων των εν πολέμω χωρών  όπως η δικιά μας).

Μήπως τελικά ο στρατός εντάσσεται στα πλαίσια του κοινωνικού και πολιτισμικού τουρισμού; Μήπως η διάπλαση χαρακτήρα που διατυμπανίζει ότι προσφέρει, ξεκινά από τις άσκοπες σκοπιές και την διάλυση του βιολογικού ωρολογίου. Ή μήπως στην καταναγκαστική και επιβεβλημένη συναναστροφή του καθένα από εμάς με διαφορετικού τύπου και διάστασης προσωπικοτήτων που τις περισσότερες φορές το μεγαλύτερο όφελος που σου προσφέρουν είναι ψιλά για νερό από τον αυτόματο πωλητή;

Καίρια  ερωτήματα τα οποία εντέλει βρίσκουν απάντηση(;) μέσα από έναν πακτωλό σκέψεων και λέξεων , σε μία περιήγηση στην ελληνική επαρχία και την στρατιωτική αλογία. Ήλθων είδων και απήλθων; Όλα αυτά δοσμένα με αρκετά φλεγματικό χιούμορ και πολύ μεράκι από τον υπογράφοντα. Καλή διασκέδαση (τουλάχιστον στους άλλους)

Mits_F (ΕΜ)

Badstuber: Πολύ ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σου. Stay tuned για το πρώτο της μέρος!

3 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...