Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Διάσημοι που παράτησαν το… σχολείο!


Share

Σήμερα είναι πασίγνωστοι και ευκατάστατοι! Ποιος είπε ότι για να κάνει κανείς μια άνετη ζωή χρειάζεται και πτυχία; Οι παρακάτω διάσημοι παράτησαν από νωρίς το σχολείο για να κάνουν απλά αυτό που αγαπούσαν και πέτυχαν. Είναι διάσημοι έχουν πολλά λεφτά και το κοινό τους λατρεύει.





Quentin Tarantino: Μπορεί να εγκατέλειψε νωρίς τα θρανία, αλλά σήμερα είναι από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες.




Paris Hilton: Ανέκαθεν πλούσια και με μια ζωή εξασφαλισμένη δεν τελείωσε το σχολείο γιατί αποβλήθηκε λόγω κακής διαγωγής.



Woody Allen: Μπορεί και ο Woody να αποβλήθηκε από το πανεπιστήμιο που φοιτούσε, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να γίνει ένας επιτυχημένος σκηνοθέτης με διεθνή θαυμασμό.



Avril Lavigne: Η διάσημη τραγουδίστρια δεν τελείωσε ποτέ το λύκειο, παρόλα αυτά από τα εφηβικά της χρόνια είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο.




Brad Pitt: Ο γνωστός ηθοποιός διέκοψε από το τμήμα δημοσιογραφίας, για να ασχοληθεί με την υποκριτική.



Gisele: Σε μια εκπαιδευτική εκδρομή, σε ηλικία μόλις 14 ετών την εντόπισε ένα πρακτορείο μοντέλων και από τότε κατακτά τις πασαρέλες.




Chris Rock: Σταμάτησε το σχολείο με τη διακαιολογία ότι δεν μπορούσε να αντέξει τον εκφοβιστικό χαρακτήρα τον συμμαθητών του.. σήμερα είναι ένας εκατομμυριούχος κωμικός.



Juliette Lewis: Σε ηλικία 14 ετών εγκατέλειψε το σπίτι της και στη συνέχεια και το σχολείο...















http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-5753.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...