Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Άνισος πόλεμος by xrisa-fi

Share

Οι άντρες του blog, που πολύ τους αγαπάμε κατα τ' άλλα,αποφάσισαν να αναρτήσουν άρθρο, σύμφωνα με το οποίο βγαίνουν λάδι σε όλα όσα κατά καιρούς τους χρεώνουμε, κηρύσσοντας έτσι τον πόλεμο.Δεχόμαστε την πρόκληση λοιπόν και αντιπαρατιθέμεθα..
1. Το ότι οι άντρες συνδιάζουν κόκκινο παντελόνι με πράσινη μπλούζα θεωρώντας ότι και τα δύο ωραία χρώματα όπως μας λέτε,συγγνώμη αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με γονίδιο αλλά με κακογουστιά...
2. Οι γυναίκες μιλάνε με παραγράφους ενώ οι άντρες με προτάσεις ισχυρίζεστε και συμφωνώ απόλυτα μιας και πολλές φορές η μια και μοναδική πρόταση σας δε βγάζει νόημα και έτσι έχουμε να καλύψουμε και τα δικά σας κενά λόγου..
3. Οι γυναίκες θυμόμαστε κάθε σας κουβέντα μετά από ένα καβγά και αυτό μας κάνει φρικιά στα μάτια σας...Σας πληροφορώ ότι δεν είναι δύσκολο να θυμόμαστε ότι σας θυμίζουμε τη μάνα σας την αδερφή σας ή ακόμη χειρότερα την πρώην σας που χωρίσατε κάπως ανάλογα..
4. Λέτε ότι οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν ΜΟΝΟ τις άλλες γυναίκες! Ωραία,οι άντρες καταλαβαίνουν ΜΟΝΟ τους άλλους άντρες...πάτσι?
5. Οι γυναίκες δε μπορούν να παρκάρουν ανάμεσα σε δύο λευκές γραμμές σε ένα άδειο parking. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα περισσότερα  ατυχήματα οφείλονται σε άντρες..κάτι δε θα κάνετε και εσείς καλά βρε παιδιά..
6. Οι γυναίκες θυμούνται όλες τις επετείους, γιατί εσείς ξεχνάτε τα δώρα που πρέπει να κάνετε..
7. Στους γάμους οι γυναίκες πρώτα κλαίνε και μετά μεθάνε ενώ στους άντρες ισχύει το αντίθετο μας λέτε..η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να νιώθετε απόλυτα σίγουροι για το λόγο του γυναικείου κλάματος..
8. Οι άντρες έχουν το γονίδιο να ακούνε το άνοιγμα μιας μπύρας απο μακριά..Πραγματικά μοναδικο χάρισμα!! Και εμείς ακούμε τα παπούτσια της βιτρίνας να μας φωνάζουν αλλά δε το κάνουμε θέμα..
9. Οι άντρες δε μπορούν να μυρίσουν τα αθλητικά τους παπούτσια παρά μόνο όταν έρθουν σε άμεση επαφή με τη μύτη τους, γιατί απλά έχουν περάσει μια ζωή μ' αυτή τη μυρωδιά..
10. Το τί πληρώνει και τί αγοράζει το κάθε φύλο καλύτερα να το θίξουμε σ'ένα ξεχωριστό άρθρο..
11. Οι γυναίκες ισχυρίζεστε, μπορούν να σας φτάσουν στη αυτοκτονία...φταίνε εκείνες που εσείς είστε χαζοί?
12. Οι γυναίκες καταφέρνουν τα πάντα με το sex και δε βρίσκω το λόγο που τις κατηγορείται..και οι δύο παίρνετε αυτό που θέλετε στο τέλος..
13. Οι γυναίκες δε βρίσκουν διεγερτικό να βλέπουν δύο άντρες να κάνουν sex μας λέτε..για βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των πρωταγωνιστών και πείτε μας πόσο διεγερτικό σας φαίνεται όλο αυτό?
14. Οι γυναίκες μπορούν να μιλήσουν οποιαδήποτε ώρα για τη σχέση σας μιας και η μόνη σας ατάκα τις παραπέμπει σε " άλλη ώρα"
15. Οι άντρες φωνάζουν τη γυναίκα τους να τους φέρει χαρτί υγείας..μακάρι να 'χει κατέβει στο μπακάλικο..
16. Το να ρίχνετε την αναισθησία σας  στο γονίδιο όταν το μωρό κλαίει δεν είναι και πολύ αντρίκιο..
17. Οι γυναίκες τρώνε το φαγητό σας ενώ έχουν το δικό τους πεντανόστιμο μπρόκολο γιατί το παρήγγειλαν ακούγοντας τα δικά σας κολακευτικά λόγια όπως.." πρέπει να προσέξουμε λίγο αγάπη μου τι τρώμε τώρα που γυρίσαμε από διακοπές ε? "..
18. Οι γυναίκες ναι...θυμούνται όλα τα ρούχα που φόρεσαν όλα αυτά τα χρόνια που τις ξέρετε στη προσπάθεια τους πάντα να τις προσέξετε..
19. Οι άντρες δε καταλαβαίνουν πως μπορούμε να βλέπουμε τηλεόραση,να βάφουμε τα νύχια μας και να μιλάμε παράλληλα στο τηλέφωνο...Hello???? Είμαστε γυναίκες.!!
20. Οι άντρες αντιμετωπίζουν το γυμναστήριο σαν φυσική δραστηριότητα ενώ οι γυναίκες σαν κοινωνική..συγγνώμη αλλά πρέπει να ανανεώσετε το άρθρο σας μιας και πολλά άλλαξαν απο τότε που γράφτηκε..
21. Οι άντρες απαντάνε στις δύσκολες ερωτήσεις με ένα μμμμμ....όπως και άλλα πλάσματα σ'αυτό το πλανήτη (συγγνώμη δικά σας λόγια μεταφέρω)..
22. Ναι οι γυναίκες τα παίρνουν όλα προσωπικά.. κάποιος πρέπει να το κάνει και αυτό..
23. Μπορεί οι γυναίκες να σε καθοδηγούν μέσω καταστημάτων πως θα φτάσεις στο προορισμό σου αλλά διορθώστε με αν κάνω λάθος...το ζητούμενο να φτάσεις δεν είναι??
Κάπου εδώ σας αφήνω...μπορεί τα παραπάνω να έχουν μια δόση υπερβολής όμως ζούμε σε συνθήκες καθημερινής τρέλας και τα πάντα ακούγονται φυσιολογικά..Τη μάχη των δύο φύλων κερδίζουν ο παππούς μου και η γιαγιά μου που είναι 52 χρόνια μαζί και κανένας λόγος δεν ήταν αρκετός για να τους απομακρύνει...
Αφιερωμένο στη Βιργινία ( τι ωραίο όνομα...)
Με αγάπη,xrisa-fi

9 σχόλια :

  1. Πολύ θα ήθελα να… αλλά… η ελάχιστη εμπειρία μου δεν με αφήνει να τολμήσω… και με συμβουλεύει να μην τα βάζω ποτέ με πληγωμένα ζώα – ειδικά γένους θηλυκού.
    Υ.Σ. Ήρωας ο παππούς. Φιλιά στη Βιργινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax giannis mou thelw na prosexei ligo ta comment sou gia tha pairneis kai tis analoges apadhseis...oson afora sta zwa...ka8olou kurios opoia kai an einai h hlikia sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το «όσον αφορά» κάτι μου θυμίζει… τέλος πάντων… άσχετο…
    Το λοιπόν – όπως λέει ένας φίλος συνεχώς – έχουμε και λέμε:
    Αχ ανώνυμος μου θέλω να σκεφτεί λίγο και να μου πει … όσον αφορά τον άνθρωπο… αν δεν ανήκει στα ζώα, που ανήκει; Θα ήταν πιο σωστό, ίσως, «με πληγωμένους μύκητες»; ή με «πληγωμένα πρώτιστα»; Ίσως, πιο ευγενικό με «πληγωμένα φυτά»; Το «πληγωμένα μονήρη» θα ήταν αδιαμφισβήτητα προσβλητικό και δεν το συζητώ ότι κι αν μου πεις.
    Ίσως, ανώνυμος, να σε ικανοποιούσε κάτι σε «πληγωμένες κυρίες», αλλά δεν διαισθάνεσαι καν ότι το μεμπτό στην υπόθεση είναι το «πληγωμένα».
    Υ.Σ. Xrisa-fi, ελπίζω εσύ να με καταλαβαίνεις κι ας μην μου πετάς το γάντι. Εξυπνάδες εγώ… κυρία εσύ. Κι εσύ Steve επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. file gianni...kanena provlhma den exw me ta sxolia sou..to mono p prepei na tonisw einai oti to sugekrimeno ar8ro einai apadhsh se mia pio palia anarthsh..kati paromoio dhladh apo antra kai einai edelws xioumoristiko!!!profanws kai einai travigmeno gia na fainetai asteio..apo ekei kai pera...eyxaristw poy to diavases :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sto shmeio auto paremvainei i dieu8unsi k to mono pou exw na pw einai to eksis: o giannis exei to eleu8ero na sxoliazei oti 8elei kai opws autos krinei oti einai swsto.Euxaristoume

    Ek tis Dieu8unsews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ee dieuthunsh???mallon den sou arese polu h xioumoristikh apanthsh- arthro sto diko sas!!fusika mporei na sxoliazei o kathenas!auto kanoume allwste!!xrisa-faki egw gelasa polu pantws kai mou arese!!

    geia sou giannh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφο, πανέξυπνο και συντεχνιακό ταυτόχρονα...Σπάνιος πετυχημένος συνδυασμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητό – η και όχι μόνο xrisafi
    Δεν θα μπορούσα να μην το διαβάσω, όπως και όλα τα προηγούμενα άρθρα σου – το πνεύμα σου με υποχρεώνει.
    Την άποψη μου για το χιούμορ την έχω καταθέσει στις kaltses στο παρελθόν – θα πω αποφεύγοντας την φλυαρία.
    Να προσθέσω πως αν δεν ήταν «τραβηγμένο» δεν θα ήταν όμορφο. Η υπερβολή, είναι ο βασικός παράγων στην εξέλιξη της τέχνης, από τότε που ο άνθρωπος ανέπτυξε τις πρώτες κοινωνικές ομάδες.
    Δεν χρειάζεται να τονίσεις ότι είναι απάντηση σε παλαιότερη ανάρτηση – η οποία σε πολλά σημεία δεν μου άρεσε – μιας και στο άρθρο σου – το οποίο πολύ μου άρεσε - αναφέρεται ταυτόχρονα και η αντρική τοποθέτηση, κάτι που το κάνει από άρτιο … αρτιότατο.
    Η «τεχνική» σου, είναι για μένα πολύ ενδιαφέρουσα, όπως είχα πει και στο «xrisafenios χειμώνας».
    Τέλος πολύ θα ήθελα να περάσω στον 3ο γύρο του «Άνισος πόλεμος» αλλά …. οι νόμοι της συμπάθειας δεν μου επιτρέπουν να τολμήσω – θα πω προσθέτοντας το λιθαράκι του «ανώνυμος» στην μακρόχρονη διδασκαλία μου.
    Υ.Σ. Βιργινία σε φαντάζομαι τρισχαριτωμένη. Γράψε μας κάτι να συμπληρώσουμε την φανταστική σου εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...