Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ένα ολόκληρο κάστρο από χιόνι στην Φινλανδία


Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο στην Φινλανδία βρίσκεται το κάστρο “LumiLinna” που είναι φτιαγμένο από χιόνι και το οποίο περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, παρεκκλήσι και πολλούς άλλους χώρους ψυχαγωγίας! Μόλις σας βρήκαμε τον επόμενο προορισμό σας.!

Το κάστρο από χιόνι βρίσκεται στην περιοχή Kemi στον κόλπο της Βοθνίας. Κάθε χρόνο οι υπεύθυνοι χτίζουν το κάστρο με διαφορετικό θέμα κάθε φορά. Φέτος θέμα του κάστρου είναι τα cartoons.
Το “LumiLinna” άρχισε να φτιάχνεται στις 3 Δεκεμβρίου και στις 29 Ιανουαρίου άνοιξε τις πόρτες του για τον κόσμο. Θα είναι ανοιχτό μέχρι τις Απριλίου και είναι ανοιχτό από τις 10 μέχρι τις 7.
Για όσους δεν θέλουν απλά να το επισκεφτούν αλλά και να μείνουν εκεί, το κάστρο διαθέτει ξενοδοχείο που αποτελείται από 18 δίκλινα / μονά δωμάτια και δύο μεγάλα δωμάτια με 5 κρεβάτια.
Το κάστρο δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο κι έτσι όσοι θελήσουν να παντρευτούν σε πολικές θερμοκρασίες μπορούν να το κάνουν καθώς διαθέτει ένα παρεκκλήσι με 100 θέσεις για τους προσκεκλημένους σας!
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...