Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επιστρέφουν στην τηλεόραση οι Flintstones

Οι θρυλικοί χαρακτήρες της παλαιολιθικής εποχής επιστρέφουν στην αμερικάνικη τηλεόραση, αφού ο δημιουργός του "Family Guy", Seth MacFarlane θα αναλάβει να φέρει τους "Flintstones" και πάλι στο προσκήνιο.

O Macfarlane θα δώσει μια μοντέρνα αισθητική στην κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων του 1960 με θέμα την ζωή του Fred Flintstone, την σύζυγό του, Wilma και των γειτόνων τους Barney και Betty Rubble.

«O πρώτος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων που ζωγράφισα πρώτη φορά σε ηλικία δύο ετών ήταν ο Fred Flintstone» δήλωσε συγκεκριμένα ο MacFarlane.


«Πλέον νομίζω ότι η Αμερική είναι επιτέλους έτοιμη για μια κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για έναν χοντρό, χαζό τύπο και μια σύζυγο που είναι πάρα πολύ καλή για αυτόν» πρόσθεσε αστειευόμενος ο δημιουργός του δημοφιλούς Family Guy.

H νέα σειρά κινουμέων σχεδίων μέσα από το μοντέρνα οπτική γωνία του MacFarlane θα έχει στο επίκεντρό της δύο σκληρά εργαζόμενες οικογένειες της μεσαίας τάξης που ζει σε μια πόλη με δεινόσαυρους την παλαιολιθική εποχή.

Ο πρόεδρος του Fox, Κevin Reilly δήλωσε ότι το δίκτυο ελπίζει να εισάγει τους προϊστορικούς χαρακτήρες στην νέα γενιά.

Οι "Flintstones" εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960 και έχουν εμπνεύσει μεταξύ άλλων ταινίες στο Χόλυγουντ αλλά και βιντεοπαιχνίδια.


skai.gr

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...