Τρίτη 17 Μαΐου 2011

XRISI AVGI- Χρυσή αυγή- Χρισυ Αβγοί


Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία


Αυτό το άρθρο παροτρύνει την ένωση των ανθρώπων,τη μεταξύ τους συνεργασία για το καλό της ανθρωπότητας και την αγάπη προς τον πλησίον.

Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας μας το πει να τον βάλουμε στη μαύρη λίστα.

ΖΗΤΩ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Τυπική Ακτινογραφία Χρυσαυγίτη
Χρυσή Αυγή είναι μια επαναστατική οργάνωση, που συνεχίζει το υπέροχο έργο του επαναστάτη Μεταξά και των επαναστατών Πατατακού, Παπαραδόπουλου και Ιουιουαννίδη. Τα μέλη της αποτελούνται από ένα σπάνιο είδος πυγμαίων ιπποπόταμων,οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σαν πειραματόζωα σε ένα εργαστήριο πυρηνικών δοκιμών. Το αποτέλεσμα ήταν ότι επέζησαν μεν, με σοβαρές κακώσεις όμως στον εγκέφαλο.

ΙΣΤΟΡΊΑ

Δεν θυμάται κανείς πότε και πως ιδρύθηκε. Φήμες θέλουν το όνομα της να συνδέεται με γνωστό σε όλους μας Πάσχα. Άλλοι λένε ότι δημιουργήθηκε την εποχή τουδιαφωτισμού και δημιούργησε τον φασισμό και τον ναζισμό σε Ιταλία και Γερμανία. Μετά την πτώση του Σινικού τοίχους κατέφυγε στα βαλκάνια και εισχώρησε στηνΕλλάδα ώς "Χρυσή αυγή" με σκοπό την πτώση του IQ του κόσμου και την Δημοκρατία του Μαϊντανού.

Edit Ιδεολογία sectionΙΔΕΟΛΟΓΊΑ

Η επαναστάτες της χρυσής αυγής έχουν σαν κύρια αιτήματα την διασκέδαση και την δωρεάν πώληση βαφών αβγών κάθε πάσχα.

Edit Επιστημόνικη έρευνα sectionΕΠΙΣΤΗΜΌΝΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ

Οι επιστήμονες μετά απο εντατική έρευνα πάνω σε Χρυσαυγίτες ανακάλυψαν ότι τα ναρκωτικά που ρέουν στο 'αυθεντικό ελληνικό αίμα τους' (όπως λένε οι ίδιοι) και στους εγγεφάλους τους,δεν εισήχθει με κάποια επέμβαση μα ήταν πάντα εκεί και είναι η μοναδική εξήγηση για το ότι αυτά που λένε, δεν τα λένε επειδή προωθούν συμφέροντα, αλλά επειδή πραγματικά τα πιστέυουν. Η δήλωση του επιστήμονα που έκανε την έρευνα (άγνωστος και νεκρός επειδή έμεινε εκτεθιμένος για υπερβολικά πολλές ώρες σε Χρυσαυγίτες), ήταν Έίναι φανερό πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ναρκωτικό που έχει μια ανυπόφορη μυρωδιά σκ....ας

Edit Συνεργασίες sectionΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ

Όπως κάθε οργάνωση που σέβεται τον εαυτό της,έτσι και η χρυσή αυγή συνεργάζεται με διάφορες άλλες επαναστατικές οργανώσεις όπως η ΚΥΠ, η αστυνομία και το ΛΑ.Ο.Σ.. Μέσω της δράσης αυτής της καλής επαναστατικής οργάνωσης εκφράζονται και πολλοί Έλληνες λογοτέχνες όπως ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, οΚυριάκος Βελόπουλος, ο Ανέστης Κεραμυδάς,ο Άδωνις Γεωργιάδης,ο Κώστας Πλεύρης ο σούπερ-νομάρχης-καλλιτέχνης-γελωτοποιός-φιλόσοφος Παναγιώ-ΤάκηςΨωμιάδης και άλλοι πολλοί.

Edit Χαρακτηριστικά καί θέσεις sectionΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΊ ΘΈΣΕΙΣ

ΈΧΟΥΝ ΞΥΡΙΣΜΈΝΟ ΚΕΦΆΛΙ, ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΏΝ ΕΓΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΥΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΟΥΝ ΌΤΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ.

  • Χαιρετούν ναζιστικά, δηλαδή με το χέρι ψηλά σαν σημάδι της αποχής τους από την μαλ..... Βέβαια άμα σου μιλήσουν καταλαβαίνεις ότι δεν απείχαν για πολύ καιρό. Άλλη θεωρεία λέει ότι το κάνουν αυτό γιατί πολύ απλά δείχνουν τον πλανήτη τους.
  • Περπατάνε με βήμα παρέλασης, γιατί αν περπατήσουν διαφορετικά θα μπερδευτούν και θα πέσουν .
  • Δακρύζουν όταν βλέπουν την Ελληνική σημαία, γιατί τους φέρνει αναμνήσεις καθώς την έβλεπαν κάθε πρωί στο ίδρυμα Π.Τ.Ν.Κ (για Παιδιά με Τρομακτική Νοητική Καθυστέρηση).
  • Υστερούν τρομακτικά σε μαθηματικές πράξεις (πιστεύουν ότι το 0,29% είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων)
  • Δεν ξέρει κανείς πώς είναι η πραγματική τους φωνή, καθώς δεν μιλάνε, μόνο φωνάζουν.
  • Είναι προσηλωμένοι στα ιδανικά του έθνους κι ας μην ξέρουν ποιά είναι αυτά.
  • Πιστεύουν ότι ο υπόγειος του Λονδίνου ήταν επαναστατικό κίνημα και είναι εναντίον του όπως και σε κάθε επαναστατικό κίνημα.
  • Οι θέσεις τους είναι σαφώς κατά του μαρξισμού και ειδικά κατά του Μαρξ και του Σπένσερ από τους οποίους και δεν διακρίνουν και μεγάλη διαφορά.
  • Θέλουν να κάνουν πόλεμο για τη δόξα της Ελλάδας, με την Τουρκία, τα Σκόπια, την Αλβανία, το Ισραήλ, τη Ρωσία, το Βέλγιο, τη Γκάνα, την Ιαπωνία, τις νήσους Ούα Χούκα, την χαμένη Ατλαντίδα, τον Γαλαξία της Ανδρομέδας κ.α.

Edit Χόμπυ sectionΧΌΜΠΥ

Οι χρυσαυγίτες είναι πολύ καλοί άνθρωποι και για αυτό ασχολούνται με το κυνήγι μεταναστών,με την ξιφασκία με μαχαίρια και πουλάνε βιβλία στα κανάλια.

unafatsa.blogspot.com

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...