Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Οικονομικές ιδέες για διακοπές




Η κρίση δε φαίνεται να επηρεάζει τα δυνατά χαρτιά που σταθερά προτιμούν οι διεθνείς jet set travellers. ΄.

Στις 26 Μαΐου θα επιστρατευτούν αμέτρητες δωδεκάλιτρες σαμπάνιες για το opening του μεγαλύτερου Nikki Beach στον κόσμο, στο θρυλικό Tropicana resort & casino του Λας Βέγκας. Οι υπεύθυνοι συγκέντρωσαν ό,τι καλύτερο από όλα τα Nikki Beach για να φτιάξουν έναν παράδεισο με υπερυψωμένα κρεβάτια, καμπάνες γύρω από την πισίνα και custom-made έπιπλα. Η απόλυτη VIP εμπειρία είναι το St. Barth pool island στο κέντρο της πισίνας. Μέσα στο 2012 θα έχουμε το «δικό μας» Nikki Beach Resort, το οποίο είναι μέρος μόνο του The Porto Heli Collection, που θα αναπτυχθεί σε μια έκταση 3.500 στρεμμάτων. Πίσω από το μεγαλεπήβολο σχέδιο ο Μίλτος Καμπουρίδης (σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου), διευθύνων σύμβουλος της Dolphin Capital.
nikkibeachlasvegas.com
portohelicollection.com



St. Pancras Renaissance Hotel, Λονδινο
Το βικτοριανό παλάτι, δίπλα στο σταθμό St. Pancras του Λονδίνου, ένα από τα ιστορικά κτίρια της πόλης, ανακαινίστηκε μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και μεταμορφώθηκε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, που θα ανοίξει στις 5 Μαΐου. Για το St. Pancras Renaissance χρειάστηκαν περίπου 170 εκατ. ευρώ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με spa, εσωτερικές πισίνες, μπαρ, πολυτέλεια σε όλα τα επίπεδα και αρκετό «αέρα» από το παρελθόν.
marriott.co.uk

One & Only The Palm, Ντουμπαϊ

Στο τεχνητό νησί-φοίνικα, το Palm Jumeirah στο Ντουμπάι, μόλις άνοιξε το resort One & Only, με ιδιωτική μαρίνα, τεράστιους κήπους με σιντριβάνια, θέα στην ακτογραμμή του Ντουμπάι, executive σουίτες με ιδιωτική πισίνα, beach villas, μία Grand Palm Suite 270 τ.μ., εστιατόρια, bars, spa, γυμναστήριο, juice bar, γήπεδο τένις και μια εντυπωσιακή κεντρική πισίνα 850 τ.μ. με ιδιωτικές κλιματιζόμενες καμπάνες.
oneandonlybrand.com/main/ resorts/the_palm_dubai

Cipriani Famiglia

Μεγαλώνει διαρκώς η οικογένεια των Cipriani (διεθνώς γνωστή για τα εστιατόρια, τους χώρους δεξιώσεων, τα πριβέ κλαμπ και τις κατοικίες), η ιστορία της οποίας ξεκινά το 1931 από το θρυλικό Harry΄s Bar στη Βενετία. Οι Ignazio και Maggio Cipriani, τέταρτη γενιά της οικογένειας, λανσάρουν αυτή τη φορά ένα νέο brand ξενοδοχείων. Το πρώτο Mr. C ξενοδοχείο άνοιξε αυτόν το Απρίλιο στο Μπέβερλι Χιλς και είναι ήδη το hot spot των jet set travellers και της ελίτ των κατοίκων της Πόλης των Αγγέλων. Την ίδια στιγμή η Κωνσταντινούπολη αποκτά το δικό της Cipriani, στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Edition, που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι φιλοξενεί το πιο exclusive εστιατόριο της Πόλης. Ο ιδιοκτήτης των design concept hotels Edition, Ian Schrager, που υιοθετεί πάντα την τοπική κουζίνα στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και το μόνο κοινό του εστιατορίου με την κουλτούρα του μέρους είναι η εξυπηρέτηση κάθε πελάτη σαν να ήταν βασιλιάς.
cipriani.com
mrchotels.com
editionhotels.com

http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=1194141

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...