Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η Vodafone είναι σατανιστική εταιρία. Νοσταλγοί των κρεματορίων, ταυτόχρονα ΚΑΙ αμερικανοεβραίοι. Και είπαν κάποτε στον Πούτιν: "Ή θα μας αφήσεις να γίνουμε Νο1 στις Ρώσσικες τηλεπικοινωνίες, ή θα εισβάλουμε στην χώρα σας. Και έτρεχε ο Λιακόπουλος να του πάει του Πούτιν μια τσουγκράνα για να ξυστεί.

Πάντως δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα αγαπητοι αναγνώστες. Ξέρω τώρα, σας τα λέω και ανατριχιάζετε. Και όμως το αρθρο που πρόκειται να διαβάσετε μιλάει με στοιχεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ


Όπως όλοι γνωρίζετε, το 666 είναι ο βιβλικός αριθμός του θηρίου στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Συνδέεται με τον Σατανά και τον Αντίχριστο. Παντός όποια και αν είναι η ανθρωπινή σημασία η απόδοση στο τριπλό 6, είναι πάντα εξαιρετικά αρνητική.

Υπάρχουν τρία 6 που κρύβονται σε αυτό. Μπορείτε να τα δείτε;






Οι καλοί άνθρωποι στη Vodafone πρέπει να το αγαπούν για να το χρησιμοποιούν σε όλες Διαφημίσεις τους:





      



Ενδιαφέρον και ίσως ποιο πολύ ανησυχητικό γεγονός είναι η ομοιότητα του λογότυπου της Vodafone με τη την οργάνωση ΚΚΚ

To 6 της Vodaphone είναι παρόμοιοo με τη σταγόνα αίματος του σύμβολου από την οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν .Έτσι βλέπουμε μια γενεαλογική γραμμή αίματος πάλι; Υπάρχει τελικά κάτι τρομερά λάθος με το λογότυπο.



http://asimpiestos.blogspot.com/2011/05/vodafone-666.html

2 σχόλια :

  1. Και μια πληροφορία εκ των έσω: Ο πολύς Ζωρζ Πιλαλί, είχε αγοράσει κάποτε ένα μεταχειρισμένο παπί. Τι αριθμό φαντάζεστε ότι είχε; Ναι. Ένα σκέτο 666!
    Το παπί δεν δούλεψε ποτέ, άλλωστε ο ίδιος δεν ήξερε να οδηγεί και έλεγε ότι θα προσλάμβανε οδηγό για να τους πηγαίνει τρικάβαλο με τη φίλη του. Μεγάλες στιγμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...