Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε Φεβρουάριο στην Αθήνα. Το φεστιβάλ αποτελεί μέρος ενός σχεδίου που στοχεύει στην προβολή, την ανάπτυξη, την έρευνα και την πρόοδο της κινηματογραφικής τέχνης και πρακτικής. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει προβολές βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο (διαγωνιστικό τμήμα), αφιερώματα και ειδικές προβολές, παραλληλα οπτικοακουστικά δρώμενα, διαλέξεις, συζητήσεις, εκθέσεις, συναυλίες και πάρτυ.

Η υψηλή ποιότητα όλων των δράσεων φεστιβάλ, το καθιστούν πλέον σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους του κινηματογράφου, τους θεατές, τους επαγγελματίες, αλλά και τους εκκολαπτόμενους δημιουργούς.

Κάθε χρόνο, το εύρος των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ επεκτείνεται, οι συμμετοχές από διάφορες χώρες πληθαίνουν και η υποστήριξη από τους κινηματογραφιστές και τους επαγγελματίες είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Η υποστήριξη επίσης, κρατικών και ιδιωτικών οργανισμών, ινστιτούτων και εταιρειών, δίνει την δυνατότητα στο φεστιβάλ να φιλοξενεί κορυφαίους ‘Ελληνες και ξένους δημιουργούς, που η συμβολή τους αποτελεί έναυσμα για συζήτηση και προβληματισμό σχετικά με τις εξελίξεις στους χώρους της έρευνας, της εκπαίδευσης και της πρακτικής εφαρμογής.

Το φεστιβάλ στοχεύει να ταξιδέψει εκτός συνόρων με σκοπό την ανάπτυξη πνεύματος φιλίας και συνεργασίας με τα διεθνή φεστιβάλ και τους κινηματογραφιστές από όλο
τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες www.psarokokalo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...