Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

2.000 οι ερωμένες του Ντένις Ρόντμαν!


Share

2.000 ερωμένες ομολόγησε ο Ντένις Ρόντμαν ότι έχουν περάσει από τη ζωή του! Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας δήλωσε στη δημοσιογράφο της Minneapolis Star Tribune όταν πρωτοειδώθηκαν ότι για τη συνέντευξη του θα μιλάει ολόκληρος ο κόσμος.
Πράγματι μιλάει όλος ο κόσμος, αφού ο αθεόφοβος ισχυρίστηκε ότι έχει κάνει σεξ με 2.000 γυναίκες! Ο πλέον 49 ετών πρώην πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς πρόσθεσε ότι σέβεται απεριόριστα το γυναικείο φύλο και του αρέσει να έρχεται σε συχνή επαφή μαζί του.

Η δημοσιογράφος πίεσε μεν αλλά δεν κατάφερε δε να αποσπάσει την πληροφορία για το ποιά υπήρξε καλύτερη παρτενέρ, η Μαντόνα ή η πρώην σύζυγός του, Κάρμεν Ελέκτρα!
Ο Ρόντμαν πρόσθεσε το όνομά του σε μια λίστα διάσημων αθλητών οι οποίοι έχουν μετρήσει τις ερωτικές συντρόφους τους. Ο αείμνηστος Γουίλτ Τσάμπερλεϊν είχε υποστηρίξει ότι από την αγκαλιά του είχαν περάσει 20.000 γυναίκες ενώ ο πρώην Νο1 τενίστας Ίλιε Ναστάζι είχε 2.500 διαφορετικές συντρόφους.
1.000 είχαν, κατά δήλωσή τους, οι Μάτζικ Τζόνσον και ο αείμνηστος Τζορτζ Μπεστ. Εκτός κλαμπ βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες ο Αντόνιο Κασάνο με τις 700 διαφορετικές συντρόφους, καθώς ο σταρ της Σαμπντόρια παντρεύτηκε και κάθεται φρόνιμος!



Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...