Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

xrisafenios χειμώνας

Share


Η καλύτερη ευχή που μπορεί κανείς να ακούσει μετά το καλό καλοκαίρι, είναι αυτή  για έναν ακόμα καλύτερο χειμώνα! Ναι ναι το ξέρω.. τίποτα δε συγκρίνεται με το καλοκαίρι..και εγώ σ' αυτό το πλανήτη ζω, όμως μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να σνομπάρουμε εποχές και θερμοκρασίες και να σκεφτούμε, ότι το καλύτερο που μπορεί και πρέπει να μας συμβεί μετά από 3 μήνες χαράς και ξεγνοιασιάς είναι.. 9 μήνες χαράς και δημιουργίας! Έτσι λοιπόν κορίτσια σκέφτηκα, με βάση ένα προηγούμενο άρθρο μου να παραθέσω τα υπέρ του παρεξηγημένου χειμώνα μας!!
Τι και αν το καλοκαίρι φοράμε χρωματιστά γυαλιά που ταιριάζουν τέλεια με το μαύρισμα μας? Το χειμώνα τα πολύχρωμα κασκόλ -σκουφιά και γάντια μπορούν και ισοφαρίζουν το σκορ!!
Τα πολύχρωμα νύχια φέτος ειδικά είχαν την τιμητική τους, παρόλα αυτά όμως δεν είναι λίγες εκείνες που εθεάθησαν στη παραλία πιστές στις σκούρες αποχρώσεις. Ο χειμώνας έρχεται να τις αποκαταστήσει και να συνετίσει όλες εμάς που είχαμε κίτρινα νύχια στα πόδια και λαχανί στα χέρια!!!
Γνωρίζω καλά ότι τίποτα δε συγκρίνεται με το σοκολατένιο μαύρισμα, όμως στη χειμωνιάτικη λευκή επιδερμίδα ταιριάζουν όλα τα χρώματα σκιές!
Οι λαστιχένιες σαγιονάρες κερδίζουν τη μάχη με το χρόνο  προετοιμασίας μας μιας και πηγαίνουν παντού και πάντα, όμως κορίτσια.. μπότες και μπαλαρίνες δεν είναι! Αφήστε που τα ποδαράκια μας είναι πάντα μαλακά και καθαρά!!
Σε όλες μας θα λείψουν τα δεκάδες μαγιό που συλλέγουμε απ' το Μάιο, όμως τα γλυκά και sexy εσώρουχα θα μας κρατήσουν σε φόρμα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!!
Ο χειμώνας έρχεται να μας δώσει την ευκαιρία να βγάλουμε όλα τα υπερβολικά μας απωθημένα!!Στρας και πούπουλα για τις πιο τολμηρές που καταπιέστηκαν το καλοκαίρι με το φόβο να χαρακτηριστούν λατέρνες, ταιριάζουν τέλεια με το μουντό σκηνικό!!
Η κόκκινη απ' το κρύο μύτη του χειμώνα, είναι εξίσου sexy με την ηλιοκαμένη μύτη του καλοκαιριού και δε χρειάζεται και κρέμα!!
Μπορεί το χειμώνα τα ατελείωτα ξενύχτια και το να βλέπεις την ανατολή του ήλιου στη παραλία να είναι γλυκιά ανάμνηση, όμως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από εκείνο το καλοκαίρι που θα τριγυρνάς μεθυσμένος σε κάποια παραλία περήφανος ότι το χειμώνα διέπρεψες, και αυτό αν μη τι άλλο σου αξίζει!
Το να φιλιέσαι με πάθος με το αγόρι σου στη παραλία με μαγιό και να γίνεσαι θέαμα για πολλούς λόγους είναι γελοίο! Το να φιλιέσαι με πάθος με το αγόρι σου μπροστά στο τζάκι είναι sexy!!Άλλωστε χειμώνας = αγκαλιές και φιλιά!
Το καλοκαίρι χαζεύουμε βιτρίνες πίνοντας νερά προσπαθώντας να προλάβουμε τον ιδρώτα και τρυπώνουμε σε μαγαζιά που θα ψώνιζαν οι μαμάδες μας για μια "δόση κλιματιστικού"! Το χειμώνα χαζεύουμε βιτρίνες κρατώντας ζεστή σοκολάτα και αυτό τα λέει όλα!!
Τέλος, δε πρέπει να ξεχνάμε κάτι..το καλοκαίρι είναι υπέροχο όμως πάντα κάτι θα του λείπει για να κάνει πιο μάγκα το χειμώνα!! Έτσι λοιπόν...το μόνο που λείπει απ' το καλοκαίρι είναι τα Χριστούγεννα και αυτό κάνει τον αποχωρισμό μας απ' τα νησιά λίγο πιο εύκολο!! Απενοχοποιημένη λοιπόν πια και μετά απ' αυτό το άρθρο, σας εύχομαι έναν υπέροχο χειμώνα γεμάτο μακγιά και τσαχπινιά!! 'Αλλωστε αυτός ο χειμώνας θα έχει κάτι που δεν είχε ο προηγούμενος...ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!!!!
Καλός χρυσαφένιος χειμώνας!!!

5 σχόλια :

  1. Ενδιαφέρουσα η αμφίδρομη αντιστοίχηση θετικών και αρνητικών με γνώμονα την αισιοδοξία. Ακριβώς το ίδιο διαβάζεται και τέλος χειμώνα φέροντας τον τίτλο «Xrisafenio καλοκαίρι.
    Δεν έχω διαβάσει άλλο άρθρο σου – φαντάζομαι έχεις ξαναγράψει αλλιώς θα υπήρχαν διευκρινήσεις - και που να ψάχνω τώρα για παλαιότερες αναρτήσεις. Ίσως μπορέσουν κάποια στιγμή να κάνουν τα παιδιά πιο άμεση την πρόσβαση σε αυτούς που αρθρογραφούν, και όχι μόνο στον Πρόεδρο. Τέλος πάντων δεν θα κάνω συστάσεις-προτάσεις για την διαμόρφωση, δεν είναι πρέπον. Αν όμως έχεις όρεξη, γράψε μας ένα άρθρο για το φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gianni exeis dikio s auto pou les,,oson afora stn amesi prosvasi sta ar8ra tou xrisafiou..einai kati pou prepei na koitaksoume.oson afora proigoumena ar8ra tis sou para8etw merika links:

    http://oikaltses.blogspot.com/2010/07/xrisa-fi_26.html

    http://oikaltses.blogspot.com/2010/07/xrisa-fi_18.html

    http://oikaltses.blogspot.com/2010/07/xrisa-fi.html

    http://oikaltses.blogspot.com/2010/07/xrisa-fi-sexy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ και συγνώμη για την παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dn einai anagi na zhtas suggnwmi,,prospa8oume k emeis na kanoume to blog mas kalutero k pio praktiko..opoiadhpote sumvouli/parathrhsh einai euprosdekti

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...