Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ele-ctronic vibe..


Share

“Baby I want you like last summer…NOT!”

Γύρισες από τις διακοπές σου, λυπημένη φυσικά διότι υπάρχει κάτι που σε ξενερώνει και το λένε «εξεταστική», από την άλλη όμως σε κατατρέχει ένα ηλίθιο χαμόγελο διότι γνώρισες το «αγόρι των ονείρων σου» στο νησάκι που παραθέριζες… False alarm. Ξύπνα.


Εντάξει, δε λέω, το ιδανικό για κάποια που έχει πάει διακοπές με τις φίλες της για να ξεσαλώσει και να ζήσει στιγμές ανεμελιάς τύπου “Sex and the City” (ερμηνεύστε το όπως θέλετε αυτό…) είναι να κάνει τη γνωριμία του καλοκαιριού… Το χειρότερο είναι πως τις περισσότερες φορές μια τέτοια γνωριμία είναι η μεγαλύτερη απάτη που μπορεί να βιώσει ο συναισθηματικός σου κόσμος. Η μεγαλύτερη βλακεία δε, είναι το γεγονός ότι βαθιά μέσα σου το ξέρεις πως ο κούκλος-θεός-γκόμενος-αλητόπαιδο που σε κοιτάζει ή σε κέρασε μόλις ένα σφηνάκι τεκίλα είναι ίσως η καταδίκη σου. Έλα παραδέξου το… Όσο και να σου αρέσει κατά βάθος ξέρεις ότι όλοι οι άντρες στις διακοπές (όπως και εμείς οι γυναίκες άλλωστε… Μεταξύ μας, δεν είμαστε καλύτερες…) είναι κυνηγοί και αρπακτικά. Σπάνια θα βρεθεί κάποιος που δεν επιδιώκει μια γνωριμία απλά για να περάσει καλά και απλά ήταν καρμικό να γνωρίσει την κοπέλα που θα του αλλάξει τη ζωή. Συνήθως όλοι πάνε με μια συγκεκριμένη στρατηγική: την πέφτουν στην κοπέλα που τους γυάλισε περισσότερο απ’ τις υπόλοιπες, της φέρονται λες και είναι πριγκίπισσα, κάνουν τα πάντα, οι πιο υπερβολικοί δίνουν και όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης… ΚΑΙ λίιιιιιγες μέρες μετά την επάνοδο στα πάτρια εδάφη… Εξαφανίζονται.
Τι τον παίρνεις τηλέφωνο, τι του στέλνεις μηνύματα, τι κάνεις τάμα στην Παναγία και προσευχές στον Άγιο Φανούριο… Πουθενά… Αν και θα έπρεπε να το είχες ψυλλιαστεί αφού μερικές ημέρες πριν την (μη αναστρέψιμη) εξαφάνιση είχε αρχίσει να σου κάνει νερά… Και μην τα ξαναλέω (ότι αργούσε να απαντήσει στα μηνύματα, δεν το σήκωνε γιατί διάβαζε ποίηση στη γιαγιά του, δε μπορούσε να βρεθείτε γιατί θα πήγαινε σε ολονύχτια διαμαρτυρία για την εξαφάνιση της πανίδας στην Ρώσικη στέπα κτλ κτλ…) διότι είναι καταστάσεις που βιώνεις ή έχεις ήδη βιώσει… Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα θετικά της υπόθεσης: το καλοκαίρι είναι μια εποχή που επιβάλλεται λίγο φλερτ, λίγο θάλασσα, λίγο ζουζούνισμα… Αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να μάθουμε ποιους τύπους πρέπει να αποφεύγουμε…!! Οπότε με μέτρο η διαχυτικότητα και το συναίσθημα… Δεν είναι τζάμπα (και αυτό θα το καταλάβεις όταν θα αναρωτιέσαι γιατί!!)
Οι καλοκαιρινοί έρωτες (αν και δεν μου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός αλλά βοηθάει να τους ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους «απατηλούς» έρωτες) δυστυχώς δεν κρατάνε… Τουλάχιστον η μέχρι τώρα πρακτική αυτό έχει δείξει. Οπότε πρόσεχε… γιατί μπορεί του χρόνου τέτοια εποχή, το αγοράκι που γνώρισες στο νησί να μην σου πει “baby I want you like last summer…”

Πολλά φιλιά από μία παθούσα,
~Ele~

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...