Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Βρήκα λαβράκι!

Αυτό είναι το λαβράκι. Εδώ μπορείτε να βρείτε συνταγές για το πώς να το μαγειρέψετε. Α, δεν εννοούσα αυτό όταν έλεγα ότι βρήκα λαβράκι! Εδώ πάντως, μπορείτε να βρείτε διάφορες πληροφορίες για το εν λόγω ψάρι. Εδώ υπάρχει κάτι άσχετο, μην πατήσετε. Πάμε να δούμε τι λαβράκι βρήκα!

Λοιπόν, εκτός από Λιακόπουλο, Άδωνη, τρελό μαθηματικό και γενικά τις εκδόσεις Γεωργιάδη, υπάρχουν και κάποιοι online τύποι, οι οποίοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μας τρελάνουν. Site για το ανεξήγητο, το υπερφυσικό, για ανεξήγητα μυστήρια, ανατολική φιλοσοφία και διάφορα άλλα, τα οποία τα λέω και ανατριχιάζω, υπάρχουν πάρα πολλά σε όλο τον κόσμο. Ας δούμε τους τίτλους από άρθρα που υπάρχουν στο δημοφιλέστερο τέτοιου τύπου ελληνικό site μαζί με μια μικρή περιγραφή από εμένα.


Ζώα που μπορούν να νιώσουν τον Θάνατο: Σκύλοι που διαισθάνονται σεισμούς, γάτες που καταλαβαίνουν ποιος θα πεθάνει και του κάνουν παρέα, κουκουβάγιες που πετάνε πάνω απο έναν βαριά άρρωστο και ότι άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό σας. Γελάτε; εγώ πάντως δεν αφήνω τη γάτα μου να με πλησιάσει.

Αποκαλύψεις για τα UFO από αστροναύτη του Apollo 14: Εδώ τα πράγματα είναι απλά.Ο κύριος Edgar Mitchell δήλωσε: "Συμβαίνει να έχω το προνόμιο να γνωρίζω το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στον πλανήτη μας και πως τα φαινόμενα που σχετίζονται με τα UFO είναι αληθινά"
OiKaltses απαντάνε: Κάτω οι προνομιούχοι!

Οι μέλισσες εξαφανίζονται!: Λέγεται, πως κάποτε είχε προβλέψει ο Albert Einstein, πως όταν οι μέλισσες θα εξαφανιστούν, ο άνθρωπος θα πεθάνει στα αμέσως επόμενα τέσσερα χρόνια από την εξαφάνισή τους. Είτε πρόκειται για αστικό μύθο, είτε για μια πραγματική δήλωση του μεγάλου επιστήμονα, σήμερα οι μέλισσες σε όλη την έκταση του πλανήτη φαίνεται να πεθαίνουν. Τι συμβαίνει λοιπόν; 

Παιδιά το θέμα είναι σοβαρό, δεν είναι για γέλια. Μη σκοτώνετε τις μέλισσες, σας παρακαλώ δηλαδή. Λίγο σεβασμό στον Albert και στους συνωμοσιολόγους δεν βλάπτει. Αν σκοτώσετε όλες τις μέλισσες και εξαφανιστούμε μετά από 4 χρόνια. άρα εξαφανιστούν και οι συνωμοσιολόγοι, με ποιούς θα γελάμε;

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Θα πάρω ως δεδομένο το ότι δεν εξαφανιζόμαστε, αλλιώς τι ενδιαφέρον θα είχε η ερώτηση;Σύμφωνα με μελέτες (;) η καρδιά σταματάει, αλλά ο εγκέφαλος μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί πάνω από δύο μέρες, με τη βοήθεια φαρμακευτικών αγωγών, επομένως κάποιος μπορεί να είναι νεκρός και να έχει μεταθανάτιες εμπειρίες, αφού ο εγκέφαλός του λειτουργεί. Αν τον επαναφέρουμε δε στη ζωή, τότε γίνεται πάρτυ, γιατί μας περιγράφει αυτές τις εμπειρίες και χαιρόμαστε όλοι μας. Και άλλα πράγματα που δεν μπορώ να σας τα περιγράψω γιατί ανατριχιάζω τώρα που τα σκέφτομαι.


Ο εγκέφαλος βλέπει αυτά που δεν μπορούν να δουν τα μάτια: Εδώ τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Μια ομάδα επιστημόνων(γιαπωνέζοι), τύφλωσαν πιθήκους ( σε ατύχημα βέβαια, δεν τους έκαναν κανένα κακό, απλώς οι πίθηκοι πέφτοντας από μια σκάλα, τους καρφώθηκε στο μάτι ένα τεράστειο τρυπάνι) και τους πετάγανε πράγματα πάνω τους. Αφού τα τρώγανε στο κεφάλι οι πίθηκοι, κάποια στιγμή αρχίσανε να βάζουνε τα χέρια τους μπροστά για να προστατευθούνε. Επομένως, βλέπουν, ενώ είναι τυφλοί στην ουσία. Μάθανε να ενεργοποιούν τα "δευτερεύοντα εγκεφαλίκά κυκλώματα". Προσεχώς η έρευνα θα επεκταθεί και στους ανθρώπους.

Ευελπιστώ αυτό να είναι το πρώτο μέρος του αφιερώματός μας, μιας και είδα και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα, τα οποία δεν έχω το κουράγιο να τα διαβάσω τώρα. Καλή μας συνέχεια, stay tuned.

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...