Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Σχολή» αποπλάνησης(έχει γυριστεί και σε ταινία)


Σχολή φλερτ κα αποπλάνησης έχει δημιουργηθεί στη Σκωτία, για νεαρούς που αποτυγχάνουν στον έρωτα.
Τα μαθήματα κοστίζουν από 60 στερλίνες το δίωρο αν θέλει κάποιος να μάθει πώς να
προσεγγίζει και να φλερτάρει γυναίκες έως και 900 στερλίνες αν θέλει να συγκατοικήσει μ’ έναν δάσκαλο «έρωτα» για έναν μήνα.
Πολιτικοί και σωματεία για την προστασία των γυναικών καταδικάζουν τη λειτουργία της συγκεκριμένης «σχολής», θεωρώντας πως οι λόγοι ύπαρξής της είναι σεξιστικοί και κυνικοί και μάλιστα μπορεί να οδηγήσουν σε σεξουαλική παρενόχληση κατά γυναικών.
Το logo επιπλέον απεικονίζει έναν νεαρό να περιστοιχίζεται από δύο γυναίκες με τα εσώρουχά τους πεσμένα στους αστραγάλους.
Εκπρόσωπος των γυναικείων σωματείων δήλωσε: «Το logo δεν είναι μόνο προσβλητικό αλλά και επικίνδυνο. Γι’ άλλη μια φορά βλέπουμε γυναίκες να αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα έτοιμα προς χρήση από άνδρες κι επιτέλους ήρθε η στιγμή αυτό να σταματήσει».
Μέλος του Σκωτσέζικου Συνασπισμού Κατά τά της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης ισχυρίστηκε πως η συγκεκριμένη «σχολή» «αποτελεί έναν κυνικό τρόπο για να βγάλουν κάποιοι χρήματα κι επιπλέον τροφοδοτεί τις ανασφάλειες των ανδρών». Και πρόσθεσε: «Ενθαρρύνουν άνδρες να προσανατολίζονται στην κοροϊδία των γυναικών με μοναδικό σκοπό να κάνουν σεξ μαζί τους».
Έχοντας τη βάση της στο Εδιμβούργο, δύο «δάσκαλοι» γνωστοί ως «Solo» και «Ocean» παραδίδουν μαθήματα στην πρωτεύουσα και τη Γλασκώβη εδώ και τέσσερις μήνες.
Διδάσκουν σε άνδρες πώς να χαμογελούν, τη γλώσσα του σώματος, τον τρόπο ντυσίματος και ομιλίας, ενώ στη συνέχεια πηγαίνουν τους μαθητές τους σε στάσεις λεωφορείων, καφέ και μπαρ, όπου γενικότερα συχνάζουν πολλές γυναίκες, για να δοκιμάσουν τις τεχνικές τους.
Εκπρόσωπος της «σχολής» δήλωσε πως απλώς διδάσκουν τους άνδρες πώς να γίνουν κοινωνικοί. «Τους δίνουμε αυτοπεποίθηση, παράγοντας που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν κορίτσια».

http://i-diadromi.blogspot.com/2010/11/blog-post_585.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...