Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Heart Attack Grill

Oι σερβιτόρες είναι ντυμένες σα νοσοκόμες, το μενού του είναι ωδή στη χοληστερίνη και τα λίπη και το όνομά του είναι Heart Attack Grill. Που θα μπορούσε να βρίσκεται εκτός από την Αμερική; Το εστιατόριο φυσικά διαφημίζεται και καλεί όσους είναι πάνω από 150 κιλά να το επισκεφθούν και ό,τι φάνε είναι κερασμένο.

Το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως το Quadruple Bypass Burgers και το Flatline Fries και στη διαφήμισή του υποστηρίζει ότι "η δίαιτα-διατροφή όλων των υπολοίπων δεν είναι αποτελεσματική. Εμείς πάλι είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα". ο πρωταγωνιστής δηλώνει ότι πριν από μερικούς μήνες ήταν λεπτός, μέχρι που έκανε τη δίαιτα του grill.
Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι ο ιδιοκτήτης είναι ο διατροφολόγος Jon Basso, ο οποίος μάλιστα ήταν επικεφαλής σε κέντρο αδυνατίσματος. Εμφανίζεται μάλιστα και στο youtube ως 'Dr Jon, Founder of the Heart Attack Grill Diet. Εγγυώμαι προσωπικά, αναφέρει, ότι με τη δίαιτά μου θα δείτε θεαματική και σταθερή αύξηση του βάρους σας, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε νόστιμο φαγητό.
Μαζί με μια κρύα μπίρα και ένα τσιγαράκι είναι μια δίαιτα που θα σημαδέψει τη ζωή σας. Οσο για τα side effects, αυτά περιλαμβάνουν σύμφωνα με το Δόκτορα, ξαφνική αύξηση βάρους, συνεχείς αλλαγές στη γκαρνταρόμπα σας, πόνο στην πλάτη, απώλεια σεξουαλικών συντρόφων, καταστροφή του συκωτιού, καρκίνο στους πνεύμονες και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και θάνατο.
Αν σκεφτεί ότι 2 στους 3 ενήλικες στην Αμερική είναι παχύσαρκοι, το μενού είναι όντως προκλητικό. Μια ταμπέλα στην είσοδο του Grill λέει: "Go away. If you come in this place, it's going to kill you."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...