Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σπούδασε στο.. Cannabis Business University


Με το εκπαιδευτικό συστήμα στην Ελλάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση για ένα σίγουρο μέλλον! Σπουδάστε στο νόμιμο Πανεπιστήμιο Κάνναβης..
Αν νομίζετε ότι μιλάμε για παρανομία κάνετε μεγάλο λάθος , το Cannabis Business University ή “Cannabiz U” έχει την εξής αποστολή:

«Το Cannabis Business University είναι εξειδικευμένο στην παροχή μιας πρώτης τάξης εκπαίδευση στην ιατρική χρήση της μαριχουάνας μέσω καινοτόμο-online πρόγραμμα σπουδών. Το Cannabis Business προάγει την επιχειρηματική ανάπτυξη, βοηθώντας τους μαθητές να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις ικανότητες και την αναγκαία υποστήριξη για να πετύχουν στην επιχείρηση της κάνναβης, της φαρμακευτικής μαριχουάνας και στην αγορά Κάνναβης.»
Η σχολή προσφέρει εκδηλώσεις δικτύωσης, μη καπνίσιμα εμπορεύματα, σεμινάρια, και τα ακόλουθα μαθήματα:
1.Η ιστορία της κάνναβης, μαριχουάνας
2.Πολιτική & Νόμος
3.Φαρμακευτική χρήση της ιατρικής μαριχουάνας
4.Αναζήτηση καριέρας στην ιατρική βιομηχανία μαριχουάνας
5.Γεωργία και Καλλιέργεια
6.Άνοιγμα ενός ιατρείου / Συλλογή / Υπηρεσίες Delivery
7.Διαφήμιση και Στρατηγική στελέχωσης
8.Αναδυόμενες βιομηχανίες
Πρόσφατα, μόλις ξεκίνησε το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Χαβάη για την ιατρική μαριχουάνα . To pswnio.gr, πληροφοριακά αναφέρει ότι η Χαβάη είναι το τέταρτο κράτος με την υψηλότερη παραγωγή μαριχουάνας, και επίσης γνωστή επειδή έχει μικρό προσδόκιμο ζωής.
Τι μπορείτε να κάνετε με ένα πτυχίο από αυτήν την σχολή ? Μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας ιατρείο και να κάνετε χρυσές δουλειές χρησιμοποιώντας την μαριχουάνα ως φαρμακευτικό.
Καλές δουλειές ..

http://pswnio.gr/archives/9014

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...