Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε 55 παιδιά με 55 γυναίκες για να παίρνει τα επιδόματα πολυτέκνων!

Share


Τελικά η εξαπάτηση του δημοσίου δεν αποτελεί μονάχα ελληνικό φαινόμενο. Απόδειξη η κομπίνα που έστησε ένα Γάλλος αφρικανικής καταγωγής δηλώνοντας την ύπαρξη 55 συζύγων και 55 δικών του παιδιών για να εισπράττει τα ανάλογα επιδόματα από το γαλλικό δημόσιο.

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της απάτης μετά από αναφορές των δημοσίων υπηρεσιών καθώς ο πολύτεκνος πατέρας δήλωνε σαν οικεία όλων των παιδιών και των συζύγων του ένα δυάρι διαμέρισμα στη Γαλλία. Πράγμα απίθανο να συμβαίνει αφού πολύ απλά είναι δύσκολο να χωρέσουν όχι και να συμβιώσουν 111 άνθρωποι σε λίγα τετραγωνικά!! Πράγματι, η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του Γάλλου και διαπίστωσε ότι κάθε άλλο παρά ζούσε με 55 παιδιά.

Το κόλπο που εφάρμοζε ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν να βρίσκει γυναίκες που ήθελαν να κάνουν ένα παιδί εκτός γάμου και κατόπιν οικονομικής συμφωνίας αφού εξαγόρασε από αυτές την πατρότητα των παιδιών, έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα δίνοντάς τους παράλληλα ένα μέρος των επιδομάτων.

Ο πολύτεκνος κατηγορούμενος αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος τώρα με τη γαλλική δικαιοσύνη για απάτη κατά του δημοσίου. Μπορεί να μην είναι αμάρτημα να κάνεις 55 παιδιά έστω και με 55 διαφορετικές γυναίκες αλλά το δημόσιο δεν είναι αναγκασμένο να πληρώνει τα δικά σου χόμπι!! Ακόμα και στην Γαλλια..


http://tnsite.blogspot.com/2010/09/55-55.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...