Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο "Μπόρατ" υποδύεται τον Φρέντι Μέρκιουρι

Share

Ο πρωταγωνιστής του "Borat" και του "Bruno", Σάσα Μπάρον Κόεν, θα υποδυθεί τον εκλιπόντα τραγουδιστή των "Queen", Φρέντι Μέρκιουρι, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη οι παραγωγοί της ταινίας.

Την ταινία, που ακόμη δεν έχει τίτλο, υπογράφει ο Πίτερ Μόργκαν, ο υποίος έχει υπογράψει το σενάριο του "Τελευταίου Βασιλιά της Σκοτίας", ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιός θα είναι ο σκηνοθέτης.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με τον παραγωγό Γκρέιαμ Κινγκ, του οποίου η εταιρία GK Films θα συνεργαστεί για το έργο με την εταιρία Tribeca Productions του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και της Τζέιν Ρόζενταλ και τον μάνατζερ του θρυλικού συγκροτήματος Τζιμ Μπιτς.

Ο κιθαρίστας Μπράιαν Μέι και ο ντράμερ Ρότζερ Τέιλορ θα επιμεληθούν το μουσικό περιεχόμενο της ταινίας που θα περιλαμβάνει τραγούδια και του συγκροτήματος, αλλά και σόλο του Μέρκιουρι.

Η ταινία θα επικεντρώνεται στην περίοδο λίγο πριν από τη μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του συγκροτήματος: την εμφάνισή τους στη φιλανθρωπική συναυλία Live Aid, το 1985, στο στάδιο του Γουέμπλεϊ.

Ο Φρέντι Μέρκιουρι πέθανε από AIDS σε ηλικία 45 ετών, το 1991, μία μόλις ημέρα αφότου παραδέχτηκε δημοσίως ότι έπασχε από τη νόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...