Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Στην παραλία της ταινίας

Share

Ένας τουρίστας που παραθέριζε στην παραλία που είχε γυριστεί η ταινία "Τα Σαγόνια του Καρχαρία", εξαφανίστηκε. Οι φίλοι του θεώρησαν ότι πνίγηκε. Βρέθηκε διαμελισμένος λίγες μέρες αργότερα στο στομάχι ενός λευκού καρχαρία.

 
 
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας τουρίστας στα Μπαχάμες όταν τον κατασπάραξε ένας καρχαρίας. Πρόκειται για τον 43χρονο Τζόυτσον Νιούτον που ξαφνικά εξαφανίστηκε όταν παραθέριζε στην παραλία όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα της γνώστης ταινίας "Τα Σαγόνια του καρχαρία".

Ο 43χρονος είχε πάει σε ταξίδι αναψυχής με φίλους του στις 29 του περασμένου Αυγούστου. Ενώ έκανε μπάνιο στην παραλία δεν επέστρεψε ποτέ.

Αρχικά η τοπική αστυνομία θεώρησε ότι ο 43χρονος πνίγηκε. Οι φίλοι του όμως είχαν αμφιβολίες καθώς ήταν δεινός κολυμβητής.

Λίγες μέρες μετά το μακάβριο μυστήριο λύθηκε. Ένας τοπικός τραπεζίτης ψάρεψε έναν λευκό καρχαρία. Όταν βγήκε στη στεριά και τον εξέτασε είδε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάλεσε την αστυνομία και του άνοιξαν το στομάχι.

Εκεί βρέθηκαν διαμελισμένα κομμάτια του σώματος του 43χρονου. Η αστυνομία μετά από έλεγχο των δακτυλικών αποτυπωμάτων κατέληξε ότι ανήκαν στο Νιούτον.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...