Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Απορριμματοφόρο μάζεψε… ληστή

Share

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας όλες οι συσκευές γύρω μας γίνονται μικρότερες, συμπιέζονται για να είναι πιο εύχρηστες αλλά ποιος θα περίμενε να δει ένα συμπιεσμένο… ληστή;

Ο James Briezo όταν είδε τον τεράστιο κάδο απορριμμάτων μπροστά του, όρμησα μέσα για να κρυφτεί από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν και σίγουρα τουλάχιστον στην αρχή θα πίστεψε ότι είναι και πάρα πολύ τυχερός.
Όμως δεν σκέφτηκε μία λεπτομέρεια που τελικά ήταν καθοριστική, όταν λοιπόν έφτασε το απορριμματοφόρο και άδειασε τον κάδο, μαζί με τα σκουπίδια μάζεψε και τον άτυχο ληστή.

Ο James σε μία στιγμή βρέθηκε από την ασφάλεια της κρυψώνας του μέσα σε ένα πολύ επικίνδυνο περιβάλλον όπου τα περιθώρια άρχισαν πραγματικά να… στενεύουν.

Ενώ ήταν καλυμμένος με σκουπίδια και το απορριμματοφόρο είχε αρχίσει να συμπιέζει το φορτίο του ο James σκέφτηκε γρήγορα, άρπαξε το τηλέφωνό του και κάλεσε την… αστυνομία να τον σώσει!

Ο αστυνομικός που έλαβε το τηλεφώνημα ανέφερε ότι : «ο ληστής ζητούσε επειγόντως βοήθεια και ανέφερε ότι είναι μέσα στο φορτηγό και έχει ήδη πατικωθεί μία φορά μαζί με τα σκουπίδια, ενώ το μηχάνημα ξεκινάει να… ξαναδουλεύει».

Η αστυνομία είχε χάσει τα ίχνη του James και έπρεπε να εντοπίσει από το τηλεφώνημα τα ίχνη του! Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τον ληστή υπήρχε μόνο μία λύση για να τον σώσουν, να κάνει το απορριμματοφόρο ανατροπή και να κυλίσει μαζί με τα σκουπίδια στην άσφαλτο.

Έτσι και έγινε και η περιπέτεια του James Briezo έλαβε μεν αίσιο τέλος αλλά με μερικούς πόνους αφού όπως ανέφερε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, συμπιέστηκε επτά φορές με τα σκουπίδια και κυριολεκτικά παρακαλούσε τους αστυνομικούς να τον βγάλουν έξω. Στην συνέχεια οδράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και είναι σίγουρο ότι αυτή η απόπειρα να κρυφτεί θα του μείνει αξέχαστη για όλη του την ζωή

http://tileorasi-hellas.blogspot.com/2010/09/blog-post_1475.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tileorasihellas+%28%D4%E7%EB%E5%EF%F1%E1%F3%E7+%EA%E1%E9+%D1%E1%E4%E9%EF%F6%F9%ED%E9%E1+%F3%F4%E7%ED+%C5%EB%EB%E1%E4%E1%29

2 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...