Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο Banksy σκηνοθετεί τους τίτλους αρχής των Simpsons


O γνωστός καλλιτέχνης graffiti Banksy σκηνοθέτησε τους τίτλους αρχής της μακροβιότερης σειράς κινουμένων σχεδίων στην Αμερική, «The Simpsons».

Στην ενός λεπτού εισαγωγή, το όνομα του καλλιτέχνη εμφανίζεται σε όλους τους τοίχους της πόλης Springfield, ενώ ο Bart γράφει στους τοίχους του σχολείου του ότι «δεν πρέπει να γράφω στους τοίχους». Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε σε ένα εργοστάσιο στη Νότιο Κορέα όπου οι εργάτες εργάζονται σε άθλιες συνθήκες και φτιάχνουν σκίτσα της οικογένειας, γάτες πετιούνται σε έναν θρυμματιστή και χρησιμοποιούνται για τη γέμιση διαφημιστικών όπως είναι οι κούκλες Bart Simpson, ενώ ένας εργάτης κάνει τρύπες σε DVD χρησιμοποιώντας... έναν μονόκερο.
Ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μεγαλύτερο μέρος του show δημιουργείται στη Νότιο Κορέα. «Αυτά παθαίνεις όταν έχεις εξωτερικούς συνεργάτες», αστειεύτηκε ο παραγωγός Al Jean. 





http://tvxs.gr/news/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%B1/%CE%BF-banksy-%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-simpsons

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...