Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Δικαιολογίες γυναικών

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, μεγάλο ποσοστό γυναικών, περίπου 88%, έχουν χρησιμοποιήσει το φύλο τους, ως δικαιολογία για διάφορες πράξεις τους, ή για να αποφύγουν διάφορες καταστάσεις ολοκληρωτικά.


Ακόμα, περισσότερες από τις μισές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, παραδέχτηκαν ότι είναι πάγια τακτική τους, που την χρησιμοποιούν σε μια ποικιλία καταστάσεων.
Οι συνηθέστερες είναι το παρκάρισμα του αυτοκινήτου, η εξολόθρευση εντόμων, η μεταφορά βαριών αντικείμενων καθώς και το άνοιγμα συσκευασιών.
Το 35% των γυναικών αποκάλυψαν επίσης, ότι για να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις, κάνουν χρήση του φύλου τους.
Εκπρόσωποι της My Celebrity Fashion.co.uk, που διεξήγαγε την έρευνα, δήλωσαν πως ”θεωρήσαμε ότι θα έχει πλάκα να ανακαλύψουμε, αν οι γυναίκες χρησιμοποιούν ή όχι το φύλο τους, ως δικαιολογία για να αποφύγουν διάφορες καταστάσεις.” τονίζοντας όμως ότι ”είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη μας ότι η πλειοψηφία παραδέχτηκε ότι το κάνει αυτό μισοαστεία μισοσοβαρά, χωρίς ουσιαστικά να το εννοεί.”


Πηγή: cosmo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...