Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αναζητούν γαμπρό-Νίντζα

Θέλουν η καθεμιά από έναν άντρα δυνατό. Να μπορούν να ακουμπήσουν πάνω του, μα πάνω απ’όλα να μπορεί να τις ...νικήσει. Ο λόγος για δυο νεαρές αδελφές από την Κίνα  με «διπλώματα»  στις πολεμικές τέχνες. Η 22χρονη Ξιάο Λιν και η 21χρονη αδελφή της Γιν, αποφάσισαν να διοργανώσουν διαγωνισμό με έπαθλο τις ίδιες,  καθώς κάθε προσπάθεια αναζήτησης γαμπρού έπεσε στο κενό. Ακόμα και σε γραφείο συνοικεσίων πήγαν για να βρουν  άντρα και ..τζίφος.
Οι δυο κοπέλες θέτουν μόνο μια προϋπόθεση. Να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα να μπορεί να τις νικήσει στο κουνγκ-φου. Κάτι δηλαδή μεταξύ Τσακι Τσαν, Μπρους Λι και Νιντζα ψάχνουν, ενώ κανείς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί  να είναι πιο δυνατός από εκείνες.

Στο τριήμερο διαγωνισμό, οι υποψήφιοι θα δείξουν τις ικανότητες τους στην τοξοβολία, στη μεταφορά φορτίων και φυσικά στη  μονομαχία με τις δύο νεαρές κοπέλες.

Οι Κινέζες αδελφές θα έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα και θα βγάλουν τις μάσκες τους μόνο εάν ηττηθούν από κάποιον μονομάχο,  με τον οποίο και θα βγουν ραντεβού. «Αν δεν μπορούν να μας νικήσουν στο κουνγκ – φου, τότε δεν αξίζουν να βγούμε ραντεβού μαζί τους» λένε τα κορίτσια,  ενώ τονίζουν ότι η ιδέα του διαγωνισμού δεν είναι καινούρια καθώς έτσι επέλεγαν  και οι πολεμίστριες πριγκίπισσες,  τους συντρόφους τους.

Οι συμμετοχές είναι λίγες, καθώς οι άνδρες πολεμιστές θα ήθελαν να έχουν δει από πριν τα πρόσωπα τους για να ξέρουν  εάν θα πρέπει να παλέψουν για να τις κερδίσουν ή τσάμπα θα πάνε οι μπουνιές και οι κλωτσιές.

Πάντως οι δύο αδελφές δίνουν το δικαίωμα στους… γαμπρούς να επιλέξουν οι ίδιοι τα όπλα που θα παλέψουν.

http://www.enimerwsi.com/2010/10/blog-post_7943.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...