Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τα μαζεύει ο Γιούνκερ

Ο Γκι Σιουλέρ εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου του Eurogroup και πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ διευκρίνισε τη Δευτέρα (11/10) στο ΑΠΕ, ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ομιλίας του στην Ουάσιγκτον ο κ. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ σε σύντομη αναφορά του για την ελληνική οικονομία σημείωσε ότι «πριν από μερικά χρόνια, όταν τα στοιχεία της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας έδειχναν ότι η χώρα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση, οι πάντες στην υπόλοιπη Ευρώπη γνώριζαν ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς».
Ωστόσο, συνεχίζει ο εκπρόσωπος, ο κ. Γιούνκερ ως πρόεδρος του Eurogroup δεν ήταν σε θέση να τα θέσει δημοσίως, καθώς "η κατακραυγή θα ήταν μεγάλη".

 Τέλος, καταλήγει ο εκπρόσωπος, ο πρόεδρος του Eurogroup «για να δείξει τη μεταστροφή των ελληνικών αρχών απέναντι στο πρόβλημα, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λίγο μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2009, όταν τελικά αναγνωρίστηκε η πλήρης διάσταση του ελληνικού προβλήματος, δήλωσε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη διαφθορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...