Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Το νέο iPhone 4


Share

Μικρότερο, λεπτότερο, εξυπνότερο. Το νέο iΡhone είναι πλέον μαζί μας, με μια σειρά από λειτουργίες που έλειπαν από τις προηγούμενες εκδόσεις του. Λεπτότερο, κατασκευασμένο από γυαλί και ατσάλι και με μεγάλη ανάλυση στην οθόνη του θα είναι τα χαρακτηριστικά του iPhone 4 όπως το παρουσίασε ο πρόεδρος της Apple Στιβ Τζομπς στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας του στο Σαν Φρανσίσκο.



Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι το iPhone 4 θα έχει κάμερα και στο μπροστινό τμήμα, σημαντικά αυξημένη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, φλας και ένα δεύτερο μικρόφωνο για τη μείωση του θορύβου. Οι δέκτες για το Wi-Fi, το Bluetooth, το GPS είναι ενσωματωμένοι στο πλευρό της συσκευής. Η κάμερα των 5 megapixels θα μπορεί πλέον να εγγράφει βίντεο HD.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, υπογράμμισε με έμφαση ο Στιβ Τζομπς θα είναι η πολύ υψηλή ανάλυση της νέας οθόνης (πάνω από 300 πίξελ ανά ίντσα) η οποία θα κάνει την οθόνη όσο ευκρινή «όσο και το χαρτί».

Απαντώντας στο αίτημα πολλών χρηστών και προγραμματιστών το νέο iPhone θα υποστηρίζει -επιτέλους λένε πολλοί καθώς οι ανταγωνιστές του το είχε υλοποιήσει από καιρό- πολυδιεργασία (multitasking), δηλαδή την λειτουργία πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...