Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Κυρίες και Κύριοι:το Xrisa-fi (κάτι σαν τσίρκο ένα πράγμα)

Share


Είμαι μεγάλη πόρνη..ε και???
Έχεις λευκό καμμένο μαλλί?Φοράς φούξια βλεφαρίδες για να πάς στο περίπτερο?Έχεις κανει προσθετική στήθους στα 22 σου? Τραβολογάς σκυλάκια και τα ποτίζεις ούζο για να σπάσεις πλάκα? Έχεις μοναδική επιτυχία σου τραγούδι με στίχο "Στόχος είναι τα λεφτά?"  Έχεις έναν καρακαημένο να τρέχει απο πίσω σου ντυμένος barbie? Όλο το πανελλήνιο σε έχει πλάνα απ το να πέφτεις απ τη σκάλα, μέχρι να σηκώνεσαι και να πέφτεις στο κρεβάτι? Ε τότε ναι.. είσαι η εθνική star αυτού του τόπου,η επόμενη Βουγιουκλάκη, η επόμενη Μελίνα Μερκούρη(ο Θεός να φυλάει!)
Αν μπορούμε να αναγνωρίσουμε κάτι σε αυτό το σύγχρονο μύθο, είναι ότι πήγε αυτόν τον τόπο ένα βήμα πιο πέρα!Τα τείχη έπεσαν και πλέον ο Παναγιωτάκης στη τρίτη δημοτικού μπορεί να μη ξέρει τι πάει να πεί ανακύκλωση, ξέρει όμως καλά τι σημαίνει τσόντα και γιατί όχι να τη δει κιόλας μιας και η τηλεόραση πολύ λίγα αφήνει πια στη φαντασία μας!
Ο  Έλληνας είναι εθισμένος στη βλακεία! Φταίνε και φταίει! Ατελείωτες ώρες και μέρες για την απόλυτη ξεφτίλα!Η εναλλακτική των τραγικών καταστάσεων που ζούμε σα χώρα, ήταν το τατουάζ του ήρωα(?) που έριξε το "μύθο" στο κρεβάτι και το τι κολιέ φορούσε εκείνη στο απόγειο της καριέρας της! Έπειτα το έθνος με κομμένη ανάσα παρακολούθησε έναν παροξυσμό εκείνης για τη πλεκτάνη εις βάρος της! Στη συνέχεια, με χαμόγελο χαμένο μας είπε ότι το έκανε για τα λεφτά(?)ρίχνοντας μας απ τα σύννεφα και μας μίλησε(φυσικά) για τη τραγική ζωή της!
Η απόλυτη μαζί με τον ανύπαρκτο συνέχισε το ρεσιτάλ τρέλας για μήνες σπάζοντας τα νεύρα κάθε φυσιολογικού ατόμου!Εντάξει κουκλίτσα μου,τα είδαμε όλα πια, δε περιμένουμε και τίποτα άλλο.
Ε μετά ήρθε η τριπλή απόλυτη, η eurovision τώρα το μουντιάλ..ποιός νοιάζεται πια για το ρόζ κορίτσι με το λευκό μαλλί?Αυτό είναι κάτι που όπως όλοι καταλαβαίνουμε η απόλυτη με τον ανύπαρκτο δε μπορούσαν να το αφήσουν να γίνει!Και έρχεται το κορίτσι αυτό και δηλώνει.. "Είμαι μεγάλη πόρνη..ε και?"  Ε και τίποτα απαντάω εγώ γιατί δε το παίρνω και σαν δήλωση βόμβα! Μπροστά στην απόλυτη κατάντια που όλοι μας χλευάσαμε, κρίναμε και κατακρίναμε αλλά παρόλα αυτά όλοι παρακολουθήσαμε σκέφτομαι ..ποιός κοροιδεψε ποιόν τελικά?
Η γνώμη μου για την απόλυτη? Ένα πανέμορφο κορίτσι που τώρα πια μοιάζει με καλοδιατηρημένη 35άρα και ίσως μόνο γι αυτόν τον λόγο,ας την αφήσουμε να πιστεύει οτι μας κοροιδεψε!
 Με αγάπη Xrisa-fi

5 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...