Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Συμβουλές από το Xrisa-fi...

Share


 To Xrisa-fi ξαναχτυπά με ένα άρθρο-καταπέλτη..Σας συμβουλεύει τι να κάνετε κατά την διάρκεια ενός ραντεβου,καθώς επίσης και μετά το ραντεβου σε πιθανή απόρριψη..Κυρίες και Κύριοι με μεγάλη σιγουριά (όχι τίποτα άλλο,,αλλά να μην νιώθετε και τύψεις με την τρελή) σας ανακοινώνω οτι το Xrisa-fi κάνει ολά τα παρακάτω στον υπερθετικό βαθμό

Εκ τις Διευθύνσεως



Απλώς δεν σε γουστάρει ..
Πρώτο ραντεβού!Γυναίκες σε υστερία!Ρούχα,μαλλιά,νύχια, κολλητές στο τηλέφωνο που σε πέντε λεπτά  χτυπούν το κουδούνι απόλυτα ταυτισμένες με το "μεγάλο" γεγονός! Το κρεβάτι είναι η νέα ντουλάπα και το κρασί το νέο νερό! Μόνιμα ερωτήματα  στροβιλίζουν στο κεφάλι..." Θα του αρέσω?", "Μήπως παρά είμαι καλά ντυμένη.. ή μήπως είμαι σαν λέτσος?" "Το άρωμα μου? Μήπως παρά είναι βαρύ?" Και στο τέλος.. όλα τα ερωτήματα συγκλίνουν στη φράση.." Δε θέλω να πάωωω!!!"
Πρώτο ραντεβού! Άντρες σε nirvana!Ένα τέταρτο πριν θα κάνουν ένα ντουζ.. Δε θα ξυριστούν γιατί οι γυναίκες γουστάρουν μουσάτους, δε θα ντυθούν καλά γιατί στις γυναίκες αρέσει το χαλαρό ντύσιμο, δε θα έχουν κανένα άγχος γιατί πέραν του ότι είναι στη φύση τους  το προηγούμενο ραντεβού με το κολλητό τους τελείωσε είκοσι λεπτά πριν το δικό μας. Παρόλα αυτά...θα κοιταχτούν στον καθρέφτη, θα θαυμάσουν το θέαμα και θα κλείσουν τη πόρτα γεμάτοι αυτοπεποίθηση!
Έχοντας λοιπόν αυτές τις δύο σκέψεις και απόψεις για το πρώτο ραντεβού, τολμώ να πω ότι ΝΑΙ τους συγχωρούμε! Είναι γεγονός ότι μας αρέσει να βασανιζόμαστε με χτένες και λίμες όπως και το να δοκιμάζουμε φορέματα χοροπηδώντας! Μας αρέσει όλες οι φίλες μας να ασχολούνται με μας! Μας αρέσει η αναμονή της συνάντησης όσο αγχωτική και να ναι!
Πρώτο ραντεβού τέλος! Νέος κύκλος ερωτημάτων για τις γυναίκες! " Θα πάρει?", "Του άρεσα?" ,"Μήπως πέταξα καμιά αηδία?" και μπλά μπλά μπλά..και μπλά μπλά μπλά...!!!Δε θα πω τίποτα γι αυτές που μετά το πρώτο ραντεβού χτύπησε το τηλέφωνο τους...ας ζήσουν με το μίσος μας.. Θα πω γι αυτές που την επόμενη μέρα  με το ίδιο συμβούλιο κολλητών έκατσαν βουβές στο κρεβάτι έβαλαν το τηλέφωνο στη μέση και έμειναν να το κοιτάνε! Και το τηλέφωνο δε χτύπησε και τα ίχνη του τύπου χάθηκαν!!
Και εκεί αγαπημένες μου φίλες αρχίζει η παράνοια!! Οι φίλες..ανήμπορες να μας πληγώσουν και να μας πετάξουν την ωμή αλήθεια κατάμουτρα, εξιστορούν νέο κύκλο Χ-files!! "Να δεις που κάτι θα του έτυχε..αποκλείεται να φέρθηκε έτσι σε σένα", "Ρε μήπως έχασε το τηλέφωνο σου? Το τηλέφωνο του?", "Μήπως σου είπε ότι είχε να κάνει κάτι σήμερα?"..Σε όλα αυτά η απάντηση είναι.. όχι, όχι και προς θεού ΟΧΙ! Τίποτα δε του έτυχε και ναι φέρθηκε έτσι σε σένα! Έχει και το τηλέφωνο σου και το τηλέφωνο του ,απλά δε θέλει να σε πάρει..και όχι δεν έχει να κάνει κάτι σήμερα που διαρκεί 24 ώρες!!
Είναι τρομερό πραγματικά πώς το μυαλό μας κολλάει κορίτσια.Υποθέτουμε τα πάντα εκτός απ το αυτονόητο!Ο τύπος απλά (για να μη πώ απλούστατα) ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!Τίποτα όμως δεν είναι αρκετό για  να ηρεμήσει το μυαλό μας "Τι έκανα λάθος?", "Λες να τον τρόμαξα που του μίλησα  για σχέσεις γάμο και παιδιά?" "Καλέ...μήπως να πάρω εγώ? Να δω τί συμβαίνει ρε παιδάκι μου!"
ΚΟΡΙΤΣΙΑ!Κάτω τα χέρια απ τα τηλέφωνα!Κάτω τα χέρια απ το ψυγείο!Μακριά τα χερια απ το τηλέφωνο του πρώην!Το ότι δεν αρέσαμε σε κάποιον δε σημαίνει ότι ήρθε και το τέλος του κόσμου.Πόσες φορές αρέσαμε σε κάποιον που δε θέλαμε ούτε να τον βλέπουμε (κατάφορη αδικία το ξέρω)?Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά..Ντυθείτε,χτενιστείτε βαφτείτε και πάνω απ όλα παραγγείλτε ό,τι θέλετε στο πρώτο ραντεβού!Απ τη στιγμή που θα σας διαλέξει (και θα τον διαλέξετε)όπως ακριβώς είστε, τότε θα μετράμε πολλά ραντεβού!Τέλος πια στις fake κοπέλες που παραγγέλλουν Perrier στο πρώτο ραντεβού!Τέλος στα ενοχικά σύνδρομα και στις ώρες γεμάτες αγωνία!Μακριά απ τους πρώην τις δύσκολες ώρες, γιατί ως γνωστών οι πρώην είναι σαν το πατρικό μας...χαιρόμαστε πολύ όταν γυρνάμε αλλά από την επόμενη κιόλας ψάχνεις τη πόρτα ακόμα και το παράθυρο για να εξαφανιστείς! Ο εαυτός μας η καλύτερη φορεσιά μας...!!!
 Χαιρετίζω την Ele και δηλώνω..Γυναίκες  ενωμένες ποτέ νικημένες
 Με αγάπη Xrisa-fi

1 σχόλιο :

  1. Agaphth Xrisa-fi sumfwnw apoluta mazi sou ta les uperoxa kai xwris peristrofes! 8a h8ela na antalla3oume apopseis kamia mera...

    Me ektimhsh h sunadelfos Ele(ana)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...